Резервирай
clock
14:49
Home Конферентна зала

Конферентна зала

Семинари и конференции в хотел Атлантик - СофияХотел Атлантик е с дългогодишна традиция в провеждането на всички видове обучения, работни срещи, конференции и семинари.

Ако планувате за колектива на Вашата фирма, провеждането на семинар или тийм-билдинг, конферентната зала и услугите в хотел “Атлантик” ще отговорят на всички ваши очаквания!

 

 

Конферентна зала на хотел „Атлантик“ - гр.София:

• площ: 48,50 кв .м.
• капацитет до 38 души при подредба тип „театър”
• капацитет до 40 души при подредба тип „класна стая”
• капацитет до 28 души при подредба тип "конференция"
• капацитет до 26 души при подредба тип „П“

Конферентната база е с високо качество - бизнес услуги с достъп до високоскоростен безжичен интернет, принтер, LED телевизор,  копирни услуги, мултимедиен проектор по заявка, екран, флипчарт, озвучаване.

Настаняване в първокласни стаи, посрещане и изпращане на участниците от летище софия,  изготвяне на менюта за обяд и вечеря, богато разнообразие от кетъринг услуги.Семинари и конференции в Хотел Атлантик - София

Семинари и конференции в Хотел Атлантик - София

Семинари и конференции в Хотел Атлантик - София

 

Запознаваме Ви с новата политика на хотел Атлантик за поверителност. Ние и наши партньори събираме данни за Вашите активностти чрез автоматизирани инструменти. Ако искате да разберете повече за "бисквитките" и какви други възможности за избор имате, моля натиснете тук!

EU Cookie Directive