Резервирай
clock
14:50
Home Ресторант

Панорамен ресторант в хотел Атлантик - София

Панорамен ресторант в хотел Атлантик - София

Бизнес хотел „Атлантик”, гр. София разполага с Панорамен ресторант и Ресторант - градина

Панорамен ресторант хотел „Атлантик” разполага с 80 места и предлага на своите посетители разнообразно и богато меню от националната и световната кухня. Насладете се на стилната и спокойна атмосфера на ресторант панорама и изживейте своето незабравимо кулинарно приключение.

Опитайте от вкусните ястия на националната кухня, изисканите и изкусителни интернационални предложения, които ще задоволят и най-изисканото и чувствително небце. За ценителите на напитките и редките вина панорамен ресторант „Атлантик” предлага отбрани селекции от вина на български и международни винопроизводители.

Ресторант – градина „Атлантик”

Градината на ресторант „Атлантик” разполага с капацитет от 120 места и е перфектното място за провеждане на големи семейни и бизнес събирания, тържествени поводи, юбилеи, сватби, кръщенета и други. Стилната и елегантна атмосфера на градината на бизнес хотел „Атлантик” ще превърне всяко едно отпразнувано събитие в скъп спомен.

Заповядайте!

 

Запознаваме Ви с новата политика на хотел Атлантик за поверителност. Ние и наши партньори събираме данни за Вашите активностти чрез автоматизирани инструменти. Ако искате да разберете повече за "бисквитките" и какви други възможности за избор имате, моля натиснете тук!

EU Cookie Directive