Резервирай
clock
14:49
Home Стаи и Апартаменти

Стаи и Апартаменти

Стаи и апартаменти в хотел Атлантик

Бизнес хотел „Атлантик”, гр. София предлага на своите клиенти луксозно и стилно обзаведени стаи и апартаменти, където гостите на хотела ще бъдат обслужени по правилата и стандартите на най-изисканите хотели.

Мотото на хотела е „Стил, независимост и дискретност”.

Хотела разполага с 22 стаи, между които 12 стандартни стаи (с две единични легла или спалня); 4 лукс стаи (по-голяма стая със спалня, мека мебел и разтегателен диван); 3 стандартни апартамента (отделна спалня с голямо легло и хол с разтегателен диван); 3 лукс апартамента (отделна спалня с голямо легло и хол с разтегателен диван, джакузи в стаята)

Стаите са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, директен телефон, баня, балкон или тераса, изглед към София и планината и се почистват ежедневно. На разположение на многобройните гости на един от най-добрите градски хотели в София са 10 стаи и 10 апартамента, които са обзаведени с климатик, високоскоростен Интернет, директна телефонна връзка, луксозно обзаведени бани и кабелна телевизия, а апартаментите са оборудвани и с персонално джакузи.

Всичко това в съчетание с прекрасната хотелска атмосфера и дискретното обслужване по стаите го нареждат в първите редици на най-предпочитаните и привлекателни бизнес хотели в София.

Заповядайте!

 

 

Запознаваме Ви с новата политика на хотел Атлантик за поверителност. Ние и наши партньори събираме данни за Вашите активностти чрез автоматизирани инструменти. Ако искате да разберете повече за "бисквитките" и какви други възможности за избор имате, моля натиснете тук!

EU Cookie Directive